Experiment afilieri

Ma gandeam la o modalitate de a te imbogati fara probleme, ruland cateva aplicatii si programe, si zbatandu-de sa creezi cateva coduri care sa-ti aduca foloase. Experimentul o sa vi-l explic oarecum in treacat, pentru ca, stiu ca exista multe persoane care ar face asta daca li s-ar pune totul pe tava. Sa incepem…

1. Luam site-ul emag si ne facem cont la ProfitShare. Vom crea un singur link de afiliat catre prima pagina.
2. Vom cumpara un domeniu  .ro / .com si il redirectionam catre linkul de afiliat. De preferat sa fie ceva de domeniu, gen, extramag.ro
3. Cream o aplicatie / stealer care sa ruleze in calculatoarele infectate site-ul creat (extramag.ro). Aici ar fi mai multe de adaugat insa nu vreau sa dau idei celor care se mai pricep. E vorba despre XSS-uri, redirecturi, etc.
4. Cookies-urile de la emag.ro se pastreaza circa 2 luni. Deci daca cineva a accesat linkul tau de afiliat, insa nu cumpara pe moment ci peste o saptamana, iti vor reveni banii din comision tie.
5. Se va lucra pe tinte fixe si nu oarecum. Se vor crea baze de date cu utilizatori de internet care reprezinta interes si care cumpara. Se vor extrage e-mailuri din bazele de date ale site-urilor de profil asemanator, etc. Intr-un cuvant, totul este o strategie.
6. Se va actiona inainte de perioada sarbatorilor si a perioadelor in care se cumpara aparatura si altele.
7. Se vor putea trimite newslettere facute frumos cu linkul de afiliere, tuturor e-mailurile extrase din zone de interes.
8. Se poate introduce iframe-uri pe site-uri vulnerabile (SQLi).
9. Se pot trimite mailuri cu header schimbat in care sa apara (contact@sitecumparaturi.ro) cu link de aff.

Intr-un cuvant, experimentul este foarte diversificat asa ca sunt o gramada de modalitati. L-am explicat in mare fara a da ponturi prea mari, insa este posibil si poate aduce foarte multi bani din comisioane.

La un moment dat, creand o piramida corecta, veti atrage comisioane foarte multe.

Leave a Reply