Dupa cat timp se vad rezultatele optimizarii realizate de o agentie SEO?

O data inceputa o colaborare cu o agentie SEO, antreprenorii isi doresc rezultate uimitoare intr-un timp foarte scurt. Din pacate, trebuie sa va mentionam ca este imposibil sa obtineti un site bun, care sa se mentina mult timp de acum inainte, in doar cateva zile.

Cu toate acestea, pentru a va putea face o idee cam cat de lunga este aceasta procedura, trebuie sa va mentionam ca durata optimizarii este raportata la stadiul site-ului. Asadar, nu exista un termen fix care trebuie respectat cu strictete. Tocmai de aceea, in articolul de astazi va vom prezenta concret factorii care determina durata unei campanii SEO.

Calitatea paginilor

Calitatea este foarte importanta in orice domeniu, asadar, daca aveti un site cu o suta de pagini web, acest lucru nu garanteaza neaparat calitate. De aceea, primul pas pentru optimizarea paginilor SEO este calitatea paginilor web, de la aspectul vizual si pana la continutul scris al acestora, verificandu-se concret daca sunt respectate toate regulile de baza.

Sa nu uitam de cuvintele-cheie care trebuie inserate in cadrul paginilor, dar si de structura abordata, lizibilitatea fontului si corectitudinea din punct de vedere gramatical.

La capitolul design web, trebuie sa mentionam asezarea elementelor in pagina dar si culorile folosite pentru personalizarea site-ului. Asadar, o pagina web este plina de detalii, iar atentia nu trebuie sa lipseasca. Insa rezultatul este unul impecabil, va asiguram! 

Viteza de incarcare si functionalitatea

Erorile de tip 404 sunt cele mai intalnite probleme in ceea ce priveste functionalitatea unui site. Asadar, pe langa aspectul vizual al site-ului, este foarte important ca acesta sa fie sanatos si din punct de vedere tehnic. Iar la acest capitol se va ocupa specialistul in optimizare SEO, acordand o atentie deosebita atat meta descrierilor si link-building-ului, dar si web design-ului.

Continutul

Pe langa aspectul vizual al site-ului, nici continutul nu este un element de neglijat. Asa cum am mentionat si la primul punct, probabil ati remarcat deja ca acesta trebuie sa fie calitativ din toate punctele de vedere, bine organizat, dar mai ales, usor de citit. Mai mult decat atat, sa nu uitam de dimensiunea acesteia, dar si de ceea ce transmitem prin intermediul unui articol.

In cazul blogurilor, sugestia noastra este sa aveti articole de 500-1000 de cuvinte, tocmai pentru ca acestea sunt usor de lecturat de catre public. Pe de alta parte, in cazul paginilor de servicii, va puteti extinde cu numarul de cuvinte, insa, va sugeram sa nu depasiti cu mult, tocmai pentru a nu deveni plictisitor textul respectiv. 

In finalul articolului

Acum ca v-ati format o parere cu privire la structura unui site, probabil sunteti in cautarea unei solutii rapide si eficiente care sa va ridice site-ul la urmatorul nivel.

Pentru acest pas, firma de promovare a site-urilor ProjectMedia va pune la dispozitie atat servicii de promovare, dar si de optimizare SEO. Calitatea si profesionalismul au fost mereu cuvintele care ne-au descris, deci, daca inca nu ati avut oportunitatea de a ne cunoaste, va invitam sa ne contactati chiar acum.

Leave a Reply