Digi Net Mobil pe Tableta S800TAB Serioux

Deoarece am vazut ca majoritatea personajelor vor sa stie daca se poate conecta cu modemul de la DIGI atunci cand cumpara o tableta noua, tin sa mentionez ca aceste tablete de la Serioux sunt compatibile cu diferite modele de modemuri 3G. In continuarea acestui articol va voi explica cum sa obtineti internet 3G pe tableta Serioux S800TAB prin intermediul stickului ZTE 1588 de la Digi Net Mobil.

Mai intai aveti nevoie de o Tableta Serioux S800TAB 8′, un Stick USB Digi Net Mobil ZTE 1588 de 7,2 Mbps sau orice alt stick de la DIGI si un cablu OTG (de la emag il primesti gratis in pachet).

Dupa ce ai verificat si ai toate cele mentionate mai sus trebuiesc descarcate gratuit din Magazinul Play:
1. SuperSU
2. PPP Widget.
Dupa ce au fost instalate cele doua softuri trebuiesc facute niste setari precum:
Setari SuperSU:

se bifeaza casuta la ‘Activeaza Superutilizator’ –> Se descarca si se instaleaza superuser.
la aplicatii, la PPP Widget se seteaza la acces optiunea ‘Permite’ si se salveaza. (ca sa nu ceara drepturi de superuser la fiecare rulare a aplicatiei)

Setari PPP Widget

la Nume Punct Acces (APN) se trece simplu ‘internet’;
la ‘Numar de apelat’ am trecut valoarea ‘*99#’;
debifat ‘Verifica si introdu PIN’;
debifat ‘Dezactiveaza modul ‘sleep’ la deviceul USB’;
debifat ‘Conecteaza Automat;
bifat ‘Reconecteaza Automat;
bifat ‘Detectare Automata Device’
debifat ‘Selectare Manuala a Portului’

Asadar problema voastra a fost rezolvata si atunci cand pleci cu ea la mare sau la munte nu trebuie decat sa iti iei si stickul de net cu tine si vei fi conectat oriunde si oricand.
Cine este interesat de tableta: Tableta Serioux GoTab S800, 8″, 512MB DDR3, 8GB, Android 4.0 tableta s800x net pe tableta prin modem digi modem digi pe tableta digi net pe tableta Digi NEt mobil pe Tableta S800 Serioux o poate achizitiona la cel mai bun pret de pe EMAG !

Leave a Reply