De ce sa optati pentru Magento?

Desi  a fost lansat oficial incepand cu 2008, Magento se dezvolta la o viteza incredibila, impreuna cu tendinta de cumparaturi on-line si este acum cea mai mare platforma de comert electronic din lume, care a castigat incredere la peste 200.000 de comercianti cu amanuntul din lume, – de la intreprinderi uriase.

Deci, care sunt elementele cheie care fac din Magento cea mai buna platforma de comert electronic? Pentru mai multe detalii intra aici.

  1. Ce este Magento?

Platforma de e-commerce este o aplicatie software care permite afacerilor sa intre pe piata de comert electronic prin dezvoltarea unui site web de comert electronic. In Magento comertul electronic este definit ca o platforma de comert electronic open source, care este utilizata pentru a vinde produse online.

Aceasta platforma permite dezvoltatorilor sa isi personalizeze in mod semnificativ propriul magazin de comert electronic, oferind in acelasi timp un numar mare de functii diferite pentru cresterea utilitatii.

Software-ul ofera solutii de tranzactionare, instrumente de e-marketing, cum ar fi optimizarea motorului de cautare, instrumente de gestionare a stocurilor si este scalabil atat pentru intreprinderile mici, cat si pentru intreprinderile mari.

Sistemul de management al Magento se bazeaza pe PHP si MySQL, compatibil cu Linux, care nu necesita investitii in licente software.

Magento este cea mai buna platforma de comert electronic

  1. Ce face Magento cea mai buna platforma de comert electronic?

Printre platformele de comert electronic disponibile astazi, Magento este cel mai favorabil si se incadreaza pe scara larga la nivel global datorita avantajelor sale distinctive.

  1. Sursa deschisa

Magento este o platforma gratuita de comert electronic care utilizeaza tehnologii open source si limbaje de programare, iar primul beneficiu-cheie al utilizarii platformei Magento este acolo. Open source inseamna ca Magento nu este doar mai flexibila pentru dezvoltatori, ci si mai usor de accesat (din punct de vedere al costurilor) si asigura o mai buna securitate pentru utilizatori.

  1. Popularitate

Magento este acum clasat pe locul 3 in SUA si in Canada, de cei mai buni 500 de comercianti de comert electronic. Exista mii de dezvoltatori, agentii si utilizatori Magento in fiecare colt al lumii, ceea ce inseamna ca nu ati fost niciodata singur.

Exista atat de multe agentii cu experienta si puteti trece gratuit la alti furnizori (daca nu semnati un contract). In plus, Magento beneficiaza de un sprijin comunitar imens de la dezvoltatorii de software Magento, ceea ce face usoara gasirea de solutii sau ajutor in legatura cu Magento daca sunteti cu adevarat interesati.

  1. Configuratie prietenoasa pentru mobil

In aceste zile, cand smartphone-urile, iPad-urile si M-commerce sunt acum cele mai tari cuvinte cheie pentru orice afacere, in special agentiile de comert electronic, este necesar pentru fiecare comerciant cu amanuntul de comert electronic sa aleaga o platforma mobila.

In acest moment, platforma Magento este cu siguranta cea mai buna alegere, deoarece aplicatiile permit integrarea magazinelor pe mai multe dispozitive pentru a functiona corect pe smartphone-uri, tablete etc.

Unul dintre avantajele majore ale Magento este magazinul sau urias de extensii. Utilizatorii Magento pot gasi cu usurinta posibilitatea de a-si extinde si diferentia site-urile web de ceilalti concurenti prin folosirea unor extensii diferite.

In plus, piata pentru extensia Magento este acum infloritoare, ceea ce va permite sa aveti atat de multe optiuni de versiuni pentru fiecare extensie cu un pret foarte rezonabil integrat perfect cu magazinul dvs.

Leave a Reply