De ce sa nu mergi la mare pe 1 Mai

1 Mai e ziua aia pentru care suntem recunoscuti noi romanii ca fiind niste gloabe mancatoare de mici cu tona si bautori de bere cu cisterna. E ziua in care corporalistii aleg sa mearga la mare, iar ceilalti aleg sa manance mici si sa bea bere la padure.

De ce sa nu mergi la mare pe 1 Mai, exista o gramada de motive, insa o sa le evidentiez doar pe cele care imi convin.

1. Pentru ca e aglomeratie de corporalisti. Stiti cat au asteptat corporalistii ziua asta? Un an de zile. Masini precum Skoda, Q7, sau Renault vor umple toate strazile din Mamaia, Costinesti sau Eforie Nord. Acestia au bani pentru ca au primit prema de Paste si au de unde cheltui. Nu conteaza ca au stat peste program zilnic inca 6 ore, important e ca acum se relaxeaza.

2. Pentru ca vei primi mancare expirata. Majoritatea comerciantilor de pe litoral au pastrat mancarea ce nu s-a vandut anul trecut. Cei mai mari infractori din lume sunt comerciantii de la mare care vor sa se imbogateasca in 3 luni.

3. Pentru ca e aglomeratie pe strada. Imbulzeala si soferii prosti iti vor face viata amara pe autostrada sau pe obisnuitul Drum National.

4. Pentru ca preturile la cazare sunt mari. Hotelierii stiu cat de prosti sunt romanii si mai stiu ca arunca cu bani pentru ca e inceput de sezon si prostilor le e dor de mare.

5. Apa e rece. Eu nu as face baie nici in 5 metri patrati de apa ce a stat la 30 de grade timp de 5 luni. Va dati seama ca apa marii are undeva pe la 14 grade Celsius. Oamenii normali nu fac baie in o asa apa, asta daca nu cumva vrei sa iei pastile pana la sfarsitul anului.

6. Eu nu ma duc la mare pe 1 Mai. Iata inca un motiv in plus pentru care sa nu mergi la mare pe 1 Mai.

PS: am editat tema blogului, eram beat cand am facut-o, si acum sunt.

Leave a Reply