De ce este mai util un brad artificial decat un brad natural?

Unul dintre cele mai importante motive pentru care oamenii asteapta cu mare nerabdare Craciunul, si iubesc atat de mult aceasta sarbatoare, este reprezentat de impodobirea bradului.

Trebuie insa precizat faptul ca desi aparent, este foarte simplu sa iti cumperi bradul de Craciun, aceasta este totusi o misiune cat se poate de dificila, iar in cele ce urmeaza vom dezbate acest aspect.

In primul rand, cei care au de gand sa isi cumpere un brad de Craciun, trebuie sa fie decisi daca au de gand sa alega un brad natural, sau daca au de gand sa se orienteze spre unul artificial.

Alegerea unui brad natural, este una inspirata datorita faptului ca astfel se pastreaza traditia de secole, insa un brad natural de Craciun poate sa fie destul de scump.

Referitor la acesti brazi naturali, cei mai ieftini sunt cei din specia molidului, insa care nu au ace foarte rezistente, si care nu au nici o coroana prea bogata, insa care au un miros puternic si placut.

Cei care isi doresc brazi naturali, si care au posibilitati financiare, se pot orienta spre brazi naturali argintii, insa care au preturi ceva mai mari, dar care sunt si mai rezistenti in ceea ce priveste acele, si care au si o coroana mai bogata.

Sunt insa si persoane care nu au de gand sa urmeze neaparat traditia, asa ca se orienteaza spre brazii artificiali de Craciun, iar un brad artificial, cu siguranta poate avea o multime de avantaje in fata unui brad natural.

In primul rand, brazii naturali sunt foarte scumpi comparativ cu brazii artificiali, asa ca din acest motiv, este mult mai bine sa iti cumperi un brad artificial.

Plus de asta, dupa terminarea sarbatorilor de iarna, in mod evident nu vei avea unde si cum sa pastrezi bradul natural, asa ca il vei arunca. Acest lucru inseamna practic ca, in cateva zile tu arunci la gunoi o suma importanta de bani, doar pentru a pastra o traditie.

Alegerea unui brad artificial, pe langa faptul ca nu costa atat de mult, cu siguranta este benefica si din alt punct de vedere. Sa iti alegi un brad natural este ideal, pentru ca poti sa impodobesti pomul de Craciun si in urmatorul an, dar si in anii care vor urma, pentru ca se spune ca un brad de Craciun, poate fi folosit fara probleme 15 – 20 de ani.

Asadar, pentru ca poate sa fie folosit in continuare, si in alti ani, bradul artificial cu siguranta este mai avantajos din punct de vedere financiar decat bradul natural, asa ca putem spune ca intr-adevar se merita sa iti cumperi un astfel de brad.

Plus de asta, asa cum brazii naturali se impart in mai multe categorii, asa se impart si brazii artificiali, asa ca poti sa iti alegi un brad artificial in functie de preferinte.

Ei bine, se poate observa clar din acest articol, faptul ca un brad artificial vine cu o multime de motive, asa ca daca sit u ai nevoie de un brad nou de Craciun, atunci in mod evident ai face bine sa iti alegi unul artificial.

Leave a Reply