SEO

De ce anumite articole seo nu au multi cititori?

In conditiile in care incepi sa te gandesti din ce in ce mai serios ca ti-ar placea sa iti castigi existenta din scrierea de articole seo, trebuie sa stii inca de la inceput ca desi pare o munca destul de simpla si la indemana oricui, trebuie sa cunosti cativa pasi foarte importanti care sa te ajute sa ai succes in aceasta munca.

In primul rand, atunci cand ai de gand sa scrii astfel de articole seo, trebuie sa acumulezi cat mai multe informatii referitoare la tema pe care ai de gand sa o abordezi, pentru ca va trebui ca cititorii tai sa primeasca cele mai interesante, cele mai noi si cele mai valoroase informatii.

Odata ce acumulezi toate aceste informatii, ar trebui sa te pui in pielea cititorilor tai, iar asta inseamna ca trebuie sa te gandesti exact ce isi doresc acestia sa afle, trebuie sa cunosti toate motivele pentru care isi doresc sa citeasca articolul. Mai trebuie sa stii ce informatii ii aduci noi, si ce valoare le poti oferi acestora prin intermediul articolului tau.

Un articol seo de calitate, trebuie sa aiba introducere, cuprins si incheiere, pentru ca astfel nu este articol seo. In primul rand, introducerea trebuie sa contina cateva propozitii sau un paragraf referitor la tot ceea ce contine articolul in continuare.

Continutul trebuie sa aiba o multime de informatii referitoare la tema abordata, insa acesta trebuie sa fie 100% original, trebuie deasemenea sa contina cateva cuvinte cheie plasate cat mai inteligent, exprimarea trebuie sa fie cat mai clara si mai corecta, iar greselile de ortografie si cele gramaticale nu trebuie sa isi faca simtita prezenta.

In momentul redactarii articolului, trebuie sa ramai mereu la subiect, pentru ca daca ataci mai multe subiecte, risti sa nu lamuresti nici unul, si nici sa nu multumesti cititorii, care cu siguranta nu se vor mai intoarce sa iti citeasca postarile.

Incheierea articolului trebuie sa reprezinte o concluzie a tuturor informatiilor prezentate in articol, iar aceasta trebuie sa fie una cat se poate de clara si de precisa.

Ei bine, acestia ar fi pasii pe care ar cam trebui sa ii urmezi in conditiile in care iti doresti ca articolele tale seo sa fie de success, iar cititorii sa revina cu drag pe blogul tau pentru a-ti citi postarile.

In cele ce urmeaza insa, vom discuta si despre cativa factori care pot determina cititorii sa nu mai revina pe blogul sau pe site-ul tau.

In primul rand, informatiile false cu siguranta nu vor fi pe placul cititorilor, care daca vor depista faptul ca le oferi informatii false, a doua oara nu vor mai reveni pe blog.

Greselile gramaticale sunt si ele un factor important, la fel ca si greselile de ortografie, care pot determina cititorii sa nu mai revina si a doua oara pentru a-ti citi articolele.

In cazul in care nu te exprimi corect si clar, deasemenea nu vei avea un numar mare de cititori, asa ca trebuie sa tii cont de toate aceste aspecte, pentru a avea success in activitatea de scriere de articole seo.

Leave a Reply