Cum te distrezi la faze tari

Cand spui faze tari, sigur te duce cu gandul la ceva haios, care sa te faca sa te simti bine, dar, pe care, in acelasi timp nu le-ai mai vazut niciodata.Fazele tari sunt acele filmulete pe care le vezi pe youtube si care te umplu de buna dispozitie si de energie pe parcursul intregii zile.

Poti lua pauza de faze tari

Stiai ca atunci cand esti la serviciu si ai momete in care simti ca nu mai poti face fata, te poti uita la filmulete cu faze tari? Aceste filmulete sunt cele in care poti vedea o serie de clipuri haioase. Pot fi cu animale, pot sa fie cu copii mici, dar pot fi si cu persoane mature. Fazele haioase cu persoane mature se desfasoara, de cele mai multe ori, la cate o petrecere.

Fie ca se rupe un scun si cineva cade, fie ca dam peste o mireasa mai plina de zel si i se intampla sa cada tocmai cand are loc dansul mirilor, toate aceste ipostaze surprinse cu camera de luat vederi sunt pline de amuzament, sunt o sursa sigura ca sa iti ofere cateva momente de buna dispozitie.

Fazele tari se pot petrece si la sport

Multe dintre filmuletele haioase postate pe internet au loc atunci cand oamenii fac sport. De exemplu, cineva este la ski si, in loc sa ajunga unde trebuie, adica la capatul pisei, se intampla sa ajunga exact intr-un copac sau intr-un tufis. Sunt faze pline de umor.

O alta faza tare se poate intampla la patinaj sau la fotbal. Iar cand filmuletele sunt montate de profesionisti, acetea sunt si mai haioase. sunt mult mai pline de umor. Iar cand editorul de montaj alege si o melodie care sa sporeasca tenta haioasa, filmuletul se transforma intr-o adevarata minicomedie.

Poti sa iei o pauza de la tot ceea ce faceai, stresant, la locul de munca, si sa privesti la astfel de filmulete haioase. Este ideal sa faci asta, pentru ca este cel mai frumos mod de a te deconecta de grijile si de stresul cotidian, astfel incat sa iti fie tie bine. Iar un angajat care nu este stresat este un angajat care are o mai buna productivitate a muncii, este mult mai creativ si are o pofta mai mare de lucru.

Leave a Reply