Cum sa te lasi de fumat

In ziua de azi, sanatatea atat fizica, cat si mentala ocupa un loc foarte important in vietile oamenilor. Antrenamentul la sala intens sau sportul usor in aer liber, dar si o dieta corecta alcatuita din fructe, legume si proteine slabe reprezinta baza si cheia succesului in acest obiectiv. Insa, timpul din ce in ce mai limitat si stresul provocat de job, trafic si activitatile casnice zilnice constrange tot mai multe persoane sa apeleze la bauturi alcoolice si tutun. Desi stilul de viata sanatos este cautat si dorit de multi, acest mod de a trai cateodata nu poate fi atins, lucru cauzat de efectele nocive ale viciilor.

Renuntarea la tutun este de cele mai multe ori dificila, insa poate fi realizata daca apelati la tigarile electronice. Cu ajutorul acestora veti putea sa va bucurati de un mod mai sigur si sanatos de nicotina si in cele din urma sa il puteti abandona complet.

·  Reduceti treptat consumul de tigari clasice

Pentru o viata sanatoasa scapa de tigara electronica, insa inainte de a indeplini acest lucru trebuie in primul rand sa renunati la tigarile clasice. Pentru a realiza acest lucru trebuie sa alegeti o tigara electronica de calitate, de preferat de incepator mai ales daca sunteti la inceput de drum si un lichid cu un nivel de nicotina asemanator cu tigarile clasice consumate.

Unul dintre avantajele principale ale acestora este ca puteti sa alegeti o aroma mult mai placuta si mai parfumata decat cele traditionale, putand in acest fel sa va atraga si sa va indemne sa o folositi cu precadere in favoarea celor clasice. In primele zile este indicat sa inlocuiti cateva sesiuni de fumat cu vaping-ul, iar odata cu trecerea timpului sa cresteti din ce in ce mai mult numarul acestora.

In cele din urma tigara electronica va fi singura dumneavoastra sursa de nicotina si va va fi mult mai usor apoi sa scadeti concentratia.

·  Micsorati treptat nivelul de nicotina

In momentul in care ati ajuns sa fumati exclusiv tigara electronica si nu mai folositi deloc pe cele traditionale, puteti sa incepeti usor sa micsorati treptat nicotina. Puteti gasi foarte multe lichide si arome care sa va satisfaca nevoile, putand alege sa scadeti aceasta valoare odata la cateva saptamani sau luni. In cazul in care doriti, puteti sa va creati singur lichidul cu concentratia de nicotina optima.

Tigarile clasice sunt un viciu ce trebuie indepartat din viata dumneavoastra. Pentru a elimina obiceiul, puteti sa optati pentru o tigara electronica, fiind o modalitate mult mai usoara si satisfacatoare decat alte variante, putand in acest fel sa va recapatati sanatatea si sa va bucurati de un stil de viata mult mai sanatos.

Leave a Reply