Cum sa beneficiati de o vacanta de buget?

Vacantele sunt o posibilitate foarte buna de a descoperi noi locuri, dar si pentru a va relaxa intr-o atmosfera diferita. Insa, de cele mai multe ori, costurile foarte mari reusesc sa faca sejururile din ce in ce mai rare in viata oamenilor.

Cu toate acestea, daca cu adevarat va doriti sa calatoriti, exista anumite trucuri la care puteti apela pentru a mai reduce din costurile unui sejur. De aceea, in acest articol va vom ilustra cateva sfaturi, astfel incat preturile exorbitante sa devina un eveniment de domeniul trecutului.

Optati doar pentru bagajul de mana

Daca excursia dumneavoastra cuprinde si un drum cu avionul, atunci puteti foarte usor sa optati doar pentru bagajul de mana. Desigur, aici depinde si de durata sejurului, insa, daca vacanta este planificata doar pentru cateva zile, nu are sens sa cheltuiti banii si pentru bagajul de cala. In plus, nu vor mai exista sanse ca acesta sa se piarda, pentru ca veti avea permanent geamantanul alaturi.

Mai mult decat atat, suntem de parere ca cele 20 de kilograme sunt suficiente pentru un concediu de maximum o saptamana, in special daca vacanta o veti planificata pe durata verii, iar hainele nu sunt atat de voluminoase si grele ca in cazul iernii.

Rezervarile se fac din timp

Probabil ati observat si dumneavoastra cat de mari sunt preturile pentru biletele de avion atunci cand le rezervati cu o saptamana inainte de plecare. De aceea, daca va doriti sa mai salvati niste banuti pretiosi, sugestia noastra este sa va ocupati de rezervari din timp.

Fie ca vorbim de biletele de avion sau de cazare, incercati sa stabiliti toate detaliile din timp. Pe langa faptul ca pretul va fi unul mult mai accesibil, va asiguram ca gama de optiuni va fi mult mai mare. Nu uitati sa aplicati aceeasi strategie si cu obiectivele turistice, mai ales daca aveti acces la aceste facilitati.

Mancati la restaurante locale

Daca va doriti sa cunoasteti mai mult din cultura locurilor, atunci restaurantele locale, disponibile la tot pasul sunt o varianta foarte buna, dar si foarte accesibila.

De asemenea, astfel de localuri va permit sa descoperiti o parte din gastronomia orasului, pentru a va familiariza mult mai bine cu zona aleasa. Cine stie, poate veti descoperi noi bucatarii care sa va incante si mai mult gusturile! 

La final, pentru ca transportul este si el un detaliu deloc nesemnificativ, este de la sine inteles ca trebuie sa va ocupati si de acest pas. Pentru acesta, compania Novum va ofera servicii de inchirieri auto in Timisoara, fiind disponibile numeroase variante, la preturi accesibile, in functie de buzunarul dumneavoastra. Masinile sunt dotate cu tot ceea ce aveti nevoie astfel incat sejurul dumneavoastra sa fie unul impecabil pe toate planurile.

De asemenea, serviciile de inchirieri auto din Timisoara sunt disponibile si cu soferi, ce va vor sta permanent la dispozitie. Astfel, veti scapa complet de grija condusului si de traficul de multe ori infernal, cel putin pentru cateva zile, pe durata concediului.

Leave a Reply