Cum a aparut cititul in stele

In evul mediu a existat un univers paralel in care exista si internet. S-a stricat pe parcurs si a revenit prin anii 2000, insa, pana sa se strice, un lucru bizar s-a intamplat.

Un Gigel care citea articole de pe internet a ajuns sa ramana cu un singur articol in fata. Pana atunci nu savura decat articole decente si bune, ce ii starneau interesul. Dar sa vedem povestea pe larg..

Totul a inceput intr-o zi de marti cand cativa bloggeri s-au gandit sa mearga impreuna la un Pub din capitala unde se serveste ceai de ala din resturi de lemn, numit si rumegus. In timp ce sorbeau ceaiul, ei discutau diverse subiecte de interes international, de la blogroll, pana la nisa, articole sponsorizate si campanii fara sens.

Dupa savurarea ceaiului, bloggerii, in jur de 10 la numar, au mers la casele lor. Fiecare dintre ei au deschis o doza de cola, au pornit calculatorul si au intrat pe blog, un lucru absolut normal. Aici au dat la Posts -> Add New si s-au pus pe scris. Ce sa scrie? Exact ceea ce au facut in urma cu cateva ore. 10 bloguri aveau pana seara acelasi continut fara sens, intalnirea lor de cacat unde au povestit lucruri “foarte interesante”. S-au linkuit intre ei, si-au comentat postarile intre ei, s-au pupat in cur unii pe altii. Asta se numeste, social media. Asa s-a inventat social media prieteni!

Sa revenim la Gigel. Intr-o zi a aparut o calamitate, la cateva zile distanta de aceasta intalnire a bloggerilor. Gigel se afla tocmai pe blogul unui blogger si avea in fata articolul cu intalnirea, nu il citise inca si nici nu avea de gand, era intrat doar de pe Facebook in vizita.

O mare calamitate s-a produs si internetul din toata lumea s-a stins, ecranul lui Gigel ramanand pentru totdeauna pe pagina respectiva, cu articolul despre intalnirea bloggerilor. Gigel a incercat sa dea restart, sa schimbe hardul, sa puna cearceaf pe monitor, degeaba. Pe ecranul sau stavilea pe vecie articolul bloggerului.

Gigel iubea sa citeasca, a tot pasuit sa citeasca respectivul articol sperand ca internetul va reveni. Din pacate asta nu s-a intamplat. Gigel a avut de ales: fie trebuia sa citeasca articolul respectiv, fie sa citeasca in stele. Datorita lui Gigel avem astazi horoscop, deoarece a ales sa citeasca in stele alegand sa dea un baros monitorului ce afisa articolul bloggerului!

Legenda spune ca, in afara celor 10 bloggeri ce s-au citit intre ei, nimeni altcineva nu a mai citit articolele lor de cacat. Se pare ca legenda continua si astazi si bloggerii care scriu astfel de cacaturi patesc la fel.

Leave a Reply