Cu ce te pot ajuta

1. Maestru WordPress. Chiar daca este o platforma care nu poate dovedi prea multe, WordPress-ul este ajutor in multe cazuri. Indiferent daca vrei un site de jocuri sau unul de fotografii, Wordress-ul te poate ajuta. Eu sunt unul dintre cei care se pricep de minune la WordPress, de la CSS la PHP si JS. Daca ai probleme cu vreo “dihanie” de WP ce-ti da batai de cap, fie datorita codului scris gresit, fie datorita designului, cauta-ma!

2. Maestru SEO. Glumesc, nimeni nu stie SEO atat de bine incat sa se considere maestru sau expert. Toate aceste auto-intitulari nu fac decat sa dea credibilitate clientului. Nu exista maestrii SEO pentru ca aceasta “stiinta” este imprevizibila. Stiu sa fac mai mult decat un sitemap sau o simpla optimizare on-page. Daca ai nevoie de suport, stii tu, contacteaza-ma!

3. CSS Master. Aici trebuie sa o spun ca nu este cod din CSS pe care sa nu stiu sa-l fac. Bine, mama mereu imi spune sa nu ma mai laud atat de mult dar eu chiar nu pot sa ma abtin. Stii ce sa faci daca nu iti iese partea CSS nu? Nici nu-ti mai spun!

4. HTML. Glumeam doar, oricine stie de asta! Chiar si Gogu vecinul meu.

5. Web Design. Fie ca rulezi pe WP/Joomla, sau rulezi fin, ma poti contacta (exact!) daca ai nevoie de un pic de suport! Nu am prea mari calitati de designer, insa pot face ce vrei tu daca imi arati! Hai sa lasam deoparte modestia! Sunt bun la web design. Sa-i dam Cezarului ce este al Parkerului.

6. Content writing. Stiu si de asta dar nu ma bag. Nu am rabdare sa fac articole, firea mea e sa pictez in coduri si culori! Daca insisti, poate iti scriu o poveste.

Asadar prietene, stii tu in caz ca..

Leave a Reply