Copiatoarele profesionale ajuta la sporul angajatilor

Toti angajatii au trecut la un moment dat printr-o faza in care au trebuit sa astepte destul de mult timp pentru a printa sau copia un contract sau cateva documente. Acest lucru a afectat foarte mult volumul de munca pe care il aveau si astfel isi pierdeau din spor. Motivatia angajatilor tine foarte mult de cata importanta le acorda angajatorul, astfel daca alegi sa cumperi copiatoare profesionale care sa le reduca din timpul de asteptare, cu siguranta vor fi multumiti!

Copiatoarele profesionale pot copia mai multe documente concomitent, asadar in timpul in care se printeaza un document, angajatul respectiv poate face altceva. Aceste echipamente din cadrul firmei elimina interventia oricarui personal in timpul copierii. Daca totusi te-ai gandit la imprimantele de dimensiuni mici care scaneaza sau printeaza o singura pagina, acest lucru poate cauza neplaceri in randul angajatilor.

Echipamente precum copiatoarele profesionale joaca un rol foarte important pentru angajati. Daca achizitionezi acest tip de echipamente pentru a reduce din timpul de asteptare, angajatii se vor orienta spre alt lucru pe care il au de facut si astfel sporul lor creste, motivatia de asemenea si volumul de munca se imbunatateste.

Copiatoarele profesionale se impart in 4 categorii si acestea corespund pentru un anumit volum de printare, copiere sau scanare. Acest lucru trebuie sa fie foarte bine analizat deoarece risti sa nu faca fata copiatorul la nevoile firmei sau sa nu il utilizezi atat de mult pentru ca nu ai ce copia.

In categoria copiatoarelor mici se incadreaza cele a caror copii nu depasesc 2.500 pe luna. Copiatoarele profesionale de dimensiuni mici sunt cele mai potrivite pentru firmele noi aparute, a caror documente nu sunt atat de multe.

In categoria copiatoarelor medii se incadreaza cele a caror copii variaza intre 2.500 si 10.000 copii lunar. Acestea sunt cele mai indicate pentru societatiile mici si medii, numarul de copii este potrivit pentru fiecare grad.

Exista copiatoare mari si foarte mari, a caror numar de copii depaseste 250.000 lunar. Copiatoarele mari au o capacitate de printare de 200.000 de copii lunar si se potrivesc companiilor mari, a caror volum de printare este pe masura. Capacitatea copiatoarelor foarte mari depaseste numarul de 250.000 de copii lunar si din acest motiv foarte putine birouri le folosesc.

Inainte de a cumpara un copiator profesional, va trebui sa evaluezi nevoile firmei. Aceasta evaluare consta si in anticiparea volumului de printare pe viitor, unde cerintele pot creste sau pot scadea. Pentru a evita neplacerile, poti apela la inchirierea copiatoarelor si in acest fel, odata ce echipamentul nu mai corespunde cerintelor, poate fi inlocuit cu un altul. Chiar daca inchiriezi un  copiator, va trebui sa faci analiza specifica.

Toate detaliile cu privire la bugetul alocat pentru aceste echipamente vor fi analizate. Pretul copiatorului, pretul consumabilelor, al hartiei, al instalarii echipamentului si a echipei tehnice care se va ocupa de acesta. Poti alege intre inchirierea copiatoarelor sau achizitionarea acestora, totul fiind in functie de preferinte si folosirea copiatorului.

Leave a Reply