Cel mai simplu mod de a comanda piese auto online

Sa presupunem ca doresti sa pleci dimineata din parcare si vezi ca masina ta da deja rateuri. A cazut bruma, temperaturile sunt scazute, iar motorul tau nu vrea sa mai porneasca. Primul impuls este sa apelezi la un vecin care sa iti imprumute ceva curent la baterie. Daca nici aceasta incercare de a porni masina nu da roade, este cazul sa consulti un mecanic, intrucat problemele s-ar putea sa fie cu totul altele.

Nu trebuie sa te panichezi insa, caci o zi fara masina e mai sanatoasa decat sa umbli cu o masina defecta prin oras si sa te lase in drum cand ti-e lumea mai draga. Iar in cazul in care esti pus in situatia sa cauti singur piesele, oferta este una destul de larga, mai ales daca doresti sa achizitionezi piese auto online.

Prima experienta pe un astfel de site nu este insa una tocmai usoara. Din acest motiv, o discutie cu mecanicul tau ar trebui sa te lumineze si in privinta pieselor pe care trebuie sa le achizitionezi.

Iata, in continuare, pasii pe care ar trebui sa-i urmezi la achizitia de piese online, astfel incat sa nu trebuiasca sa faci alte drmuri pe la magazinele de profil.

Ca majoritatea magazinelor online, si pe cele de piese auto s-ar putea sa ti se ceara sa te inregistrezi si mai apoi sa te autentifici. Desi multi se feresc de astfel de proceduri, in realitate cautarile tale si achizitia vor fi mult mai simple.

Vei vedea ca, daca nu mai esti la prima intrare pe site, cumparaturile tale vor fi mult mai usor de facut, iar completarea campurilor va deveni mult mai intuitiva. Practic, odata ce te-ai inregistrat si figurezi deja cu o comanda, nu va mai trebui sa completezi toate datele atunci cand finalizezi o comanda, intrucat majoritatea datelor sunt deja inregistrate.

Nu in ultimul rand, cautarea pieselor pe site va fi mult mai usoara pentr tine. Astfel, ai la dispozitie o multime de categorii si de filtre dupa care sa iti alegi piesele, astfel incat cautarea acestora sa fie cat mai relevanta pentr tine.

Ai de ales intre piese auto autohtone si de import, precum si intre piese originale si cele produse sub licenta sau de tip aftermarket. Nu in ultimul rand, poti alege piese in functie de intervalul de pret, dar si pe categorii, cum ar fi kituri de distributie sau de ambreiaj, seturi de rulmenti sau de planetare si amortizoare.

Odata ce identificarea pieselor a fost facuta, nu-ti ramane decat sa finalizezi comanda, intrand in cosul de cumparaturi si procedand la pasii indicati de site-ul de piese auto online.

Leave a Reply