SEO

Ce inseamna Keyword Research pentru SEO si cum ar trebui sa-l faci

Cercetarea cuvintelor cheie este atunci cand utilizati cuvintele cheie pentru a gasi si cerceta termenii de cautare pe care oamenii ii introduc in motoarele de cautare.

Ar trebui sa va concentrati pe cuvinte cheie cu coada lunga (4 sau mai multe cuvinte). Ai nevoie de seo? Poti beneficia de optimizare seo in Cluj prin smartseopack.com.

De ce sa fac asta? Deoarece acestea au un volum de cautare mai mic, pastrand in acelasi timp posibilitatea remarcabila de a avea un rang superior pe SERP – va face sa pariati pe un cuvant-cheie cu volum redus de cautare.

Pentru a va asigura ca procesul de cercetare a cuvintelor cheie este usor de explorat, trebuie sa verificati cu siguranta procesul de cercetare cu 10 cuvinte cheie pe care l-am impartasit cu dvs. in trecut. Este foarte simplu de obtinut si foarte usor de pus in practica! In acest proces in cativa pasi, voi folosi mai multe instrumente, cum ar fi SEMrush, Google Keyword Planner si Übersuggest.

In afara de acestea, exista si alte instrumente pe care le puteti utiliza pentru a gasi acele cuvinte cheie uimitoare pe care le cautati! Cu cat mai multe platforme, cu atat mai bine! Mai mult decat atat, nu uitati ca – in prezent – obiectivul dvs. ar trebui sa fie gruparea celui mai mare numar posibil de cuvinte cheie scurte (1 pana la 2 cuvinte) si cuvintele cheie lungi  (3 pana la 4 cuvinte) pentru a va asigura ca urcati in ranking.

Aici puteti verifica cateva alte instrumente excelente pe care sugerez sa le explorati imediat!  Acestea va vor ajuta sa efectuati o cercetare amanuntita a cuvintelor cheie pentru blog-ul dvs. SEO friendly:

  • io
  • SEMRush
  • Moz Long Keyword explorer
  • Long Tail Pro
  • Ahref keywords explorer

In afara de acest set de instrumente, exista si altele care sunt destul de populare si au fost mentionate anterior.

  • Explorati subiecte pe Quora si gasiti variante noi pentru cuvantul dvs. cheie specific. Verificati indicii tematice de pe Wikipedia.
  • Cautari similare Google.
  • Cand efectuati o cautare despre un subiect, veti vedea cuvinte cheie asemanatoare pe care utilizatorii le tind sa caute in acelasi subiect pe subsol.
  • Cititi surse populare care au o multime de vizualizari si raspunsuri in comunitatile mari (forumuri). Brian Dean de la Backlinko foloseste de asemenea agendele de conferinte pentru a gasi cuvinte cheie excelente pe diferite nise.

Spioneaza-ti concurentii si vezi ce cuvinte cheie folosesc pentru a obtine trafic.

Spionarea concurentilor dvs. inainte de a alege cuvantul cheie, este intotdeauna o idee grozava. Astfel, puteti intelege modul in care se vor comporta clasamentele atunci cand se vor confrunta cu diferiti termeni de cautare.

Cum aflati care sunt cuvintele cheie ale concurentilor dvs.? Usor. Aveti doua optiuni fezabile. Efectuati cautari manuale pe Google, cu ajutorul cuvintelor cheie pe care doriti sa le optimizati. Verificati rezultatele si in special pozitia diferitilor dvs. concurenti, deoarece aveti o serie de valori care va pot face sa realizati ca cuvantul cheie X sau Y poate fi un pariu excelent.

De exemplu, in cazul in care exista un concurent care are o autoritate scazuta si cu valori slabe din partea mass-media sociale, in ceea ce priveste actiunile si backlink-urile, puteti ajunge cu usurinta la concluzia ca veti fi in masura sa va pozitionati cu deasupra lui.

Leave a Reply