Ce fel de pompe submersibile ibo gasim?

Pompele submersibile IBO sunt echipamente folosite din ce in ce mai des atat in industrie cat si in aplicatiile zilnice. De aceea, multi producatori de acest fel de echipamente investesc foarte mult in tehnologii de ultima ora care sa asigure consum mic si durata de viata cat mai lunga.

Un astfel de producator este si Dambat din Polonia, care, de douazeci de ani face pompe submersibile pentru piata europeana, axate pe nevoile consumatorilor din aceasta zona.

Gama de pompe se numeste IBO si este o marca de incredere, respectata si apreciata atat de catre instalatorii profesionisti cat si de catre beneficiarii directi.

Ce fel de pompe submersibile ibo gasim?

Pompele submersibile IBO acopera intreaba gama. De la pompe submersibile IBO cu surub, pompe submersibile ibo multietajate pana la pompe submersibile cu plutitor.

Gama completa a acestor pompe se poate se poate gasi online la shop-einstal.ro, unde beneficiati de garantie de doi ani atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice. Puteti vedea mai jos ce fel de pompe ibo submersibile gasim.

Magazinul Shop-einstal.ro ofera pompe submersibile ibo dar si pompe de piscina ale aceluiasi producator polonez, pompe pentru ape reziduale, pompe ibo cu tocator, pompe recirculare apa calda menajera sau electropompa automorsanta multietajata IBO.

Practic, magazinul va ofera online cat si prin magazinul fizic situat in Bucuresti, sector 3, pe strada Mihai Bravu, de la pompe pentru sisteme care alimenteaza gospodariile cu apa potabila, pompe de gradina pana la pompe pentru ape murdare si pompe de mare adancime.

Ce caracteristici au aceste pompe submersibile ibo?

Pompele submersibile ibo sunt realizate din materiale de inalta calitate, inox la cel mai inalt standard si dotate cu motoare speicifice, realizate special pentru o durata de viata mai lunga.

In general, pompele submersibile ibo sunt destul de silentioase si economisesc energie, fiind dotate cu echipamente de ultima generatie. De asemenea, multe dintre aceste pompe submersibile ibo au o rezistenta mare la nisip.

Spre exemplu, modelul Pompa submersibila cu surub SQIBO 0.55-3“ are o granulatie nisip maxim admisa de 30 g/m3. Aceasta pompa are o putere de 550 W, un debit de 2 metri cubi pe ora si o adancime de 70 de metri.

Aceasta poate functiona in regim hidrofor adaugandu-se la sistemul de instalare al pompei un vas de expansiune, presostat, manometru si o supapa de sens. Este indicata pentru utilizarea de tip gospodaresc si poate sa faca fata si unui sistem de irigatii pentru o exploatare agricola de mici dimensiuni.

Pe de alta parte, Pompa ape reziduale cu plutitor vertical IPE 400 este folosita la evacuarea apei din diverse fantani, camere si spatii aflate la subsol, golirea piscinelor sau a bazinelor. Aceasta pompa ibo poate suporta impuritati de pana la 30 milimetri si este prevazuta cu un intrerupator – plutitor care asigiura oprirea pompei daca nu mai este apa.

De asemenea, tot ca o demonstratie a calitatii pompelor submersibile ibo si pentru ape reziduale, pompa IPE 400 este prevazuta cu plotitor vertical ce ii permite astfel accesul in zone extrem de inguste

Leave a Reply