Cauze ale distrugerii unui display de laptop

Un laptop Asus este de foarte buna calitate, toate piesele sunt imbinate perfect, astfel incat modelele de astfel de notebookuri sa fie unele foarte populare. Astfel, de la tastataura, pana la mouse si display, toate sunt confectionate cu cea mai mare atentie la detalii.

Insa un display de laptop se poate defecta din cauza mai multor factori. Unul dintre ei este proximitatea de anumite obiecte care pot fi un factor daunator. Poate sa fie vorba despre o cana de cafea fierbinte. Daca tu stai cu cana de cafea fierbinte langa un display de laptop Asus, atunci exista posibilitatea ca aceasta sa se verse direct pe monitor.

Se poate intampla ca piesa sa se defecteze din aceasta cauza, iar tu sa fii nevoit sa mergi cu laptopul la reparat ori sa schimbi display-ul cu unul nou. Nu este tocmai placut sa schimbi un ecran de notebook, mai ales daca acesta este aproape nou. De aceea, este mai bine sa tii departe de laptop orice lichid care ar putea sa se verse. Nu stii niciodata cum se poate intampla.

Ce alti factori mai pot dauna unui display de laptop Asus

De asemenea, un display de laptop Asus se poate strica si daca tu tii pe acesta un creion sau un pix. Il tii acolo, intre taste, in cazul in care este nevoie sa faci un calcul. Insa pericolul care poate sa apara este acela ca se poate sa uiti de acel pix sau de acel creion, cre este un obiect tare, si sa inchizi cu putere clapeta de la laptop.

Ei, intr-un astfel de moment, din cauza fortei cu care vei inchide laptopul, este posibil sa ai parte de o surpriza nu tocmai placuta, caci monitorul de la laptop poate sa se fisureze. Da, creionul sau pixul uitate pe tasattura pot avea puterea de a fisura un monitor, daca inchizi clapeta cu putere.

Daca tu stii ca ai astfel de obiceiuri si ca stai cu un pix ori cu un stilou pe taste, nu ezita sa te uiti de doua ori inainte sa inchizi laptopul. Astfel, o sa eviti momentele neplacute in car epoti sa ramai fara display dintr-o faza de neatentie. Un display crapat trebuie inlocuit, el nu mai poate sa fie reparat. Acum, depinde si de model, exista multe siteuri de unde poti cumpara accesorii de laptop si le poti monta chiar tu!

Leave a Reply