Cat de mult conteaza un ambalaj de calitate in servire

De fiecare data cand comandam mancare la pachet ne asteptam sa o primim repede si in stare cat mai buna posibil, adica nu imprastiata prin tot ambalajul sau mai rau, cu felurile de mancare amestecate intre ele. Deseori se intampla acest lucru si te intrebi de ce firma respectiva nu a folosit ambalaje etanse pe masura comenzii.

Ce e drept, nu sunt destule firme producatoare de ambalaje pe piata. Dintre ele Snick Ambalaje iese in evidenta prin comercializarea ambalajelor de unica folosinta (din hartie sau carton si nu numai), cu eliminarea celor din plastic.

Cu o experienta de peste 15 ani in acest domeniu Snick Ambalaje se remarca prin seriozitate si profesionalism prin orientarea catre ambalaje biodegradabile. Iar faptul ca au investit permanent in noile tehnologii de productie ii face printre cei mai cautati producatori de ambalaje de unica folosinta de pe piata HoReCa si nu numai.

Oferta variata si concepte noi de prezentare

Snick Ambalaje pune la dispozitia celor doritori o gama variata de ambalaje dintre cele mai diverse cum ar fi: pahare si paie, farfurii si tavite, sosiere si boluri, caserole, farfurii si tacamuri, cutii pentru pizzerii si rotiserii, cupe si pahare toate confectionate din materiale biodegradabile.

In plus, vine si cu o noutate in materie de ambalaje de unica folosinta si anume conceptul Kraft confectionat din hartie si carton, folosit la fabricarea paharelor, cupelor, caserolelor, bolurilor si capacelor aferente. Acest concept presupune intrebuintarea cartonului in asa fel incat produsul rezultat poate fi folosit si in cuptorul de microunde, suportand temperaturi variate, de la minus 18 grade la plus 60 de grade. Culoarea natur le confera simplitate si eleganta, iar albul sau negrul si combinatiile dintre ele sunt celelalte doua alternative ale acestui concept.

O alternativa sanatoasa la ambalajele din plastic

Snick Ambalaje sustine renuntarea la ambalajele din plastic pentru a le inlocui cu ambalaje biodegradabile care costa mai putin din punct de vedere al productiei. De asemenea, au calitatea de se descompune mai rapid in natura.

In plus, din pagina oficiala se poate comanda si cate o mostra gratuita pentru testare dintre produsele pe care intentionati sa le cumparati. In felul acesta va puteti convinge singuri de calitatea si rezistenta ambalajelor de la Snick Ambalaje.

Livrarea este rapida in toata tara, in maximum doua zile si reprezinta un alt avantaj, la fel si livrarea gratuita la comenzi de peste 499.80 lei. Mai multe detalii gasiti pe pagina oficiala Snick Ambalaje.

Contact: comenzi@snick-ambalaje.com

Leave a Reply