Cat de importante sunt anvelopele? Afla de la specialistii ComNico!

Care crezi ca e cea mai importanta piesa a unei masini? Sa fie motorul? Sau poate franele, ambreiajul? Parerile sunt impartite in acest sens. Daca ma intrebi pe mine, eu cred ca anvelopele sunt de fapt piesele estentiale la orice autoturism. Si iti voi explica si de ce!

Hai sa punem problema in felul urmator: care sunt singurele piese ce iau contact cu asfaltul? Ai ghicit, anvelopele! Daca e sa ne gandim bine, orice manevra ai face folosindu-te de volan – virare, tractiune, franare – are efecte directe asupra anvelopelor. Toate acestea depind de anvelope, de calitatea si capacitatea acestora de a face fata oricaror actiuni pe care le intreprinzi in timpul mersului.

Ce caracteristici trebuie sa indeplineasca anvelopele?

Avand in vedere cat de diversificata este piata pe aceasta nisa, in momentul in care intentionezi sa iti schimbi anvelopele, trebuie sa ai in vedere cateva aspecte esentiale pentru a fi sigur de eficienta acestora.

  • Trebuie sa raspunda cu precizie la fiecare comanda legata de directie;
  • Fiecare autoturism are un sistem de suspensie diferit, iar anvelopele alese trebuie sa se potriveasca la acesta;
  • Ai in vedere si cat de silentioase sunt si gradul de rezistenta in timp;
  • Ia in considerare si aspectul acestora, deoarece unele modele de anvelope pot schimba foarte mult perceptia asupra masinii;
  • Tot legat de rezistenta, acestea trebuie sa poata face fata manevrelor de franare, tractiune si virare pe care le vei exercita.

Achizitioneaza-ti anvelopele potrivite de la ComNico!

Dupa cum precizam mai sus, piata anvelopelor creste pe zi ce trece, existand o varietate tot mai mare de modele. Important este sa tii cont de aspectele enumerate anterior.

Un magazin de reper din cadrul caruia iti poti achizitiona anvelope de calitate, rezistente in timp si care sa iti confere siguranta de care ai nevoie in timp ce conduci este ComNico.

Acesta este un magazin extrem de apreciat in randul proprietarilor de masini din Romania, intrucat pune la dispozitia clientilor sai o gama foarte variata de piese auto noi, de calitate, potrivite pentru marci de autoturisme precum Ford, Seat, BMW, Dacia, Daewoo, Audi, Renault, Skoda, Citroen si lista poate continua in acest sens.

Specialistii recomanda proprietarilor de masini ce nu vor sa isi schimbe anvelopele in fiecare senzon sa achizitioneze unele de tip all weather, potrivite pentru orice vreme – dupa cum le zice si denumirea. Acestea pot fi folosite atat vara, cat in sezonul rece si de inghet, avand o aderenta destul de mare.

Accesand categoria „anvelope” din cadrul magazinului online ComNico, vei descoperi un filtru de cautare ce te va ajuta sa gasesti exact anvelopele de care ai nevoie. Trebuie doar sa bifezi cateva aspecte pe care le urmaresti: sezonul, latimea, inaltimea si diametrul anvelopei si tipul acesteia. In acest fel cautarile tale vor fi mai precise si vei gasi exact anvelopele pe care ti le doresti.

Acceseaza site-ul comnico.ro si mizeaza pe siguranta ta si a familiei tale!

Leave a Reply