Care sunt preturile corecte pentru o centrala pe lemne

In general, persoanele care aleg sa-si instaleze o centrala pe lemne isi justifica alegerea prin dorinta de a obtine costuri cat mai mici pentru incalzire.

Este drept ca aceste centrale pe lemne au fost promovate adesea ca un mod de incalzire foarte eficient si mai putin costisitor, insa totodata nu trebuie sa ne lasam dusi de valul dorintei obtinerii celor mai mici preturi.

Multe persoane aleg sa caute mai multe detalii pe internet folosind cuvinte precum centrale termice pe lemne preturi iar asta deoarece isi doresc o centrala termica buna care totodata sa nu coste nici foarte mult.

De cele mai multe ori pretul unei centrale este in raport cu calitatea si randamentul sau. Chiar daca ai gasit o centrala la pret foarte accesibil, mai tarziu s-ar putea sa constati ca pretul mic era singurul avantaj al acelei centrale. Iar dezavantajele sunt numeroase: consum foarte mare de lemne, eficienta foarte proasta, probleme tehnice frecvente samd.

De aceea, un prim sfat pe care ti-l oferim este sa nu alergi mereu doar dupa cele mai mici preturi. Asta nu inseamna insa ca ar trebui sa cumperi cele mai scumpe centrale termice pe lemne de pe piata.

Important este sa iti stabilesti cateva criterii de selectie a celei mai potrivite centrale pe lemne pentru nevoile tale. Si tinand cont de acestea, iti va fi mai usor sa poti alege corect o centrala pe lemne!

Cat ar trebui sa platesti pentru o centrala pe lemne?

Cu totii ne dorim sa platim doar pretul corect de fiecare data cand facem cumparaturi. Insa din pacate acest lucru nu se intampla mereu. Foarte multe magazine practica diferite trucuri din cauza carora ne lasam pacaliti de oferte mincinoase sau de promisiuni desarte.

Cu toate acestea, pe o piata precum este cea a centralelor pe lemne pe care nu o cunoastem indeajuns, capcanele sunt multe! Insa cum putem evita asa zisele tepe atunci cand ne cautam centrala pe lemne?

Increderea in producator

De cele mai multe ori, cei care practica preturi „capcana” sunt producatorii nu foarte renumiti care incearca sa castige cat mai multi clienti intr-un timp scurt. In schimb, producatorii renumiti tin foarte mult la reputatia lor, iar de aceea incearca sa castige clienti fideli prin produse de calitate la preturi corecte.

Un astfel de producator este si Stropuva. Acestia afiseaza preturile pe site-ul lor, iar aceasta transparenta este un aspect ce trebuie apreciat.

Modelele de centrale Stropuva pot fi gasite in sectiunea magazin a site-ului www.stropuva-romania.ro alaturi si de preturile cu sau fara discount-uri. In momentul scrierii acestui articol, cea mai ieftina centrala Stropuva are un pret de 6.900 lei, pret redus de la 8.625 de lei.

Preturile difera in functie de marimea si puterea centralei. In functie de suprafata pe care trebuie sa o incalzesti cu ajutorul unei centrale pe lemne vei plati mai mult sau mai putin.

Totusi, tinand cont ca aceste preturi sunt vizate deseori de reduceri si promotii, putem afirma faptul ca preturile corecte pentru o centrala pe lemne pot fi gasite la Stropuva.

Leave a Reply