Cand vorbesti cu televizorul

Am o matusa care e casnica, nu face nimic toata ziua decat sa se uite la TV si atat, pe ici pe colo un pic de mancare, baga ceva haine la spalat, in rest numai la TV.

Este fan inrait Mireasa pentru fiul meu, o emisiune in care cateva persoane stau intr-o casa si incearca sa formeze un cuplu. Cred ca cel mai probabil majoritatea ati auzit de emisiune sau o stiti foarte bine. Cel mai des, personajele principale se cearta mai mereu, totul fiind guvernat de catre o persoana neutra, prezentatoarea emisiunii.

Nicio problema pana aici, insa in momentul care favoritii matusii mele se cearta cu asa zisii rivali, ea face aproape spume in fata televizorului, fiind foarte revoltata de ceea ce se intampla la TV. Arunca cu perne in TV, pleaca din camera, inchide TV-ul, doar pentru o emisiune simpla, care in forma ei naturala nu incearca decat sa aduca un pic de amuzament, dar totodata, sa tina activ divertismentul de care ai nevoie. Daca te uiti la TV pentru a te implica in viata personajelor nu e tocmai bine, uneori avand oarecum trairile celor de acolo in mod involuntar.

Cred ca ce se intampla nu e tocmai o naivitate ci este o boala. Cand eram mai mic am vazut persoane care in ciuda faptului ca erau destul de calme, se enervau in cadrul unor meciuri de fotbal a favoritilor asa incat aruncau televizorul de la balcon. Cred ca ati mai intalnit asa ceva in viata de cartier, de cele mai multe ori cand Romania manca bataie, cel putin un televizor sarea pe geam.

In cazul matusii mele mai este o problema, de cele mai multe ori cand pierde cate un episod din Mireasa pentru fiul meu, este foarte suparata si chiar deprimata. Asa ca, in ultima perioada cand vine la mine, ma tot pune sa ii caut Emisiuni Mireasa pentru Fiul meu pentru a ramane la curent cu ce e nou.

Leave a Reply