Bulgarii stiu sa isi promoveze litoralul

Avand in vedere ca in ultimii 2 ani m-am tot ocupat de turism, am vazut zeci de lucruri care de care mai uimitoare in sfera turismului. In fiecare an apare la televizor “capra vecinului”, si anume, litoralul bulgaresc care ofera servicii de 5 stele si vacantre de neuitat.

Presa obisnuieste sa surclaseze serviciile si preturile litoralului romanesc doar pentru a-l auto-motiva si pentru a face ceva. Niciodata nu are efect, dincontra, cel mai des romanii vad cat de bine se prezinta litoralul bulgaresc si fug acolo. Vede romanul oferte all inclusive si plaje curate? Pleaca acolo si uita pentru totdeauna de litoralul romanesc.

Desigur, intotdeauna exista turisti ce sunt cu adevarat indragostiti de litoralul mioritic si nu fug nici sa le oferi servicii de 100 de stele, dar, ce te faci cu romanul care doreste mai mult decat deobicei si nu ii poti oferi ceea ce vrea? O sa il pierzi.

Litoralul bulgaresc este cu adevarat uimitor comparativ cu al nostru. In vara anului trecut nu am fost decat o zi prin zona litoralului din Bulgaria. Am vazut o curatenie mai mare, hoteluri cu personal primitor si cu preturi decente, magazine multe si atragatoare, intr-un cuvant un pic mai multa civilizatie si un pic mai multa curatenie.

Preturile? Sunt intotdeauna mai bune ca la noi. Cu 50E / noapte in Bulgaria ai probabil servicii complete all inclusive, in timp ce, in Romania cu 50E abia reusesti sa primesti o camera cu vedere la mare si cu aer conditionat. Deci, care este diferenta? Una uriasa va asigur. Puteti vedea pe IriTravel o lista mai amanuntita de oferte si servicii de pe litoralul bulgaresc.

Ce au in plus bulgarii fata de noi? Oferte, concursuri, preturi decente si cu adevarat reale, ospitalitate, respect.

Leave a Reply