Barbatii pot fi la fel de pretentiosi ca si femeile, mai ales in materie de incaltaminte

Se spune adesea ca barbatii sunt mai putin pretentiosi cand vine vorba de shopping si achizitii intocmai pentru ca nu au rabdare sau pentru ca prefera sa isi simplifice treburile.

De fapt, la capitolul incaltaminte pot fi la fel de pretentiosi precum consoartele. Cu siguranta acestia isi doresc calitate la pachet cu un design atractiv, incaltaminte care sa nu dezamageasca de la partea practica si pana la cea de stil. De aceea, Annacori.com pare sa fie o sursa apreciata de catre acestia.

In egala masura in care exista optiuni de incaltaminte pentru femei, exista si pentru barbati o colectie vasta. La capitolul pantofi barbati se remarca modele din piele, 100%. Acestia prezinta din start avantajul de a fi rezistenti si confortabili. Desigur ca in mod complex orice doritor va fi atent la cum sunt realizati pantofii, cum sunt realizate cusaturile, cum se simte purtandu-i si nu in cele din urma va fi acel look inedit, original, deloc banal.

Trenduri in materie de incaltaminte barbati

Anul acesta, mai mult ca oricand, se remarca preferinta pentru incaltaminte colorata, cu accente vibrante. Mai mult decat atat, este chiar vorba de culori vibrante si intense, de optiuni indraznete si deci surprinzatoare, cum ar fi galbenul intens, visiniul sau rosul, acestea fiind doar cateva dintre optiuni. Sunt o dovada a faptului ca incaltamintea masculina nu este nici este pe departe una banala, una simpla.

Combinatiile cromatice sunt de asemenea apreciate si un trend al acestui an, ceea ce face desigur parte din colectia de incaltaminte de la Anna Cori. Spre exemplu se mizeaza pe un tipar in linii, in culori de la alb la galben si bleu.

Perforatiile decorative sunt de asemenea interesante. Acestea se regasesc chiar si la capitolul incaltaminte sport, cu accente cromatice. Inchiderea in sireturi este de asemenea stil definitoriu al acestui tip de incaltaminte.

Pentru cei care se definesc mai degraba printr-un stil casual sau smart casual, pantofii din piele naturala texturata sunt o atractie deosebita. Acestia se inscriu in lista de trenduri si pentru toamna ce vine curand. Inedit este ca talpa, de tip ultra light, are un aspect deosebit, este stearsa, un contrast alb-negru ce nu are cum sa treaca cu vederea.

De asemenea, pielea intoarsa a ramas in continuare in trend-uri. Astfel de incaltaminte, imbracata elegant in piele intoarsa, poate fi versatila. Descopera la Anna Cori o selectie de incaltaminte de acest gen, un stil robust, cu talpa inalta, cu inchidere in siret, mascat intr-un mod elegant.

Nota finala

Atunci cand te preocupa stilul si cand iti doresti altfel de incaltaminte decat cea clasica sau ceea ce se gaseste de obicei prin magazine, Anna Cori ofera alternative stilate si interesante.

Barbatii pot fi avantajati de astfel de optiuni, invatand inca o data ca incaltamintea nu este doar o completare a unei tinute, nu doar accesorii, ci o necesitate de a oferi un alt punct de atractie din imaginea unui barbat. Sunt sansa acestuia de a iesi in evidenta!

Leave a Reply