Antreprenor in trei pasi, cu Andrei Ursachi

Uneori, oamenii renunta la visurile lor pentru a se angaja in proiecte care nu le apartin. Fortati de imprejurari, poate din nevoia unui job si a platii datoriilor si cheltuielilor curente, oamenii se angreneaza in sarcini dintre cele mai diverse, isi iau joburi care nu le plac, ajungand ca la un moment dat sa ramana la fel de nehotarati si de nesatisfacuti profesional pe cat erau la inceputul vietii ca adult.

Toate acestea pot avea insa un final fericit, odata cu inceperea unei cariere pe propriile picioare. Visul de a deveni antreprenor probabil ca este ascuns undeva in mintea fiecaruia dintre noi, ina ramane doar de noi sa reusim sa il scoatem la iveala si sa il punem in practica. Sau, in cazurile cele mai fericite, sa te ajute cineva sa le transpui in realitate.

Unul dintre cei care acorda credit ideilor inovative si antreprenorilor aflati la inceput de drum este Andrei Ursachi. Un tanar de doar 26 de ani, nascut in zona Bucovinei, este exemplul ca varsta la care devii antreprenor nu are importanta. Cel putin in ziua de astazi, cand oricine isi poate deschide un cont la banca si un site pe internet, apoape totul este posibil.

Numai ca nu toate persoanele au suficienta incredere in ele, unii considera ca au idei geniale dar nu au bani, in vreme ce altii, pur s simplu, au idei, au bani, dar nu au curajul sa inceapa. Aici intervine rolul lui Andrei Ursachi, care si-a propus sa duca o activitate de mentorat pentru incepatorii intr-ale afacerilor, atunci cand acestia intampina blocaje de orice fel sau, de ce nu, pur si simplu au nevoie de ajutor la inceput de drum.

Vino cu o idee de afaceri

Primul pas pe care il ai de facut este sa vii cu o idee de afaceri viabila. Aceasta nu presupune neaparat un plan de afaceri bine stabilit, pentru ca acesta poate necesita de multe ori ajutorul unui profesionist. Insa, o ideea structurata pe cateva principii clare, cu o proiectie in timp in ceea ce priveste dezvoltarea, ar putea sa-ti aduca impulsul de care ai nevoie.

De asemenea, pune in balanta resursele pe care le ai si necesarul de care ai avea nevoie pentru demararea si dezvoltarea afacerii tale. Nu in ultimul rand, gandeste-te la modalitati de promovare si nu ezita sa ceri opinia unui profesionist, in cazul in care nu ai pe cineva alaturi care sa-ti ofere acest sprijin.

Ia legatura cu Andrei Ursachi

Dupa toate acestea, incearca sa iei legatura cu Andrei Ursachi pentru a vedea in ce masura ideea ta este sustenabila si se poate califica la un sprijin financiar si logistic din partea unuia care a ridicat de-a lungul ultimilor ani mai multe afaceri de la zero. Tot ceea ce ai de facut este sa completezi un formular pe pagina personala andreiursachi.eu si sa-l trimiti cu toata increderea. Raspunsul s-ar putea sa fie peste asteptarile tale.

Leave a Reply