Absolut tot ceea ce trebuie sa stii despre sms marketing

O campanie care se desfasoara prin intermediul sms marketing contine intotdeauna un mesaj scurt, atat cat sa incapa intr-un sms. Ca sa aiba succes, o astfel de campanie trebuie sa se bazeze pe cateva strategii simple, usor de implementat.

Mesaj scurt prin intermediul sms-urilor

Mesajul trebuie sa fi scurt si la obiect, dar in aceasi timp sa fie cat mai bine conceput incat sa aiba un mesaj clar, iar tonul sa fie unul familiar. Acum depinde foarte mult si la ceea ce se refera mesajul.

Unele dintre cele mai trimise sms-uri sunt cele care se refera la anumite promotii in magazine, astfel incat ofertele sa ajunga la toti clientii fideli. Aceste mesaje ii fac si pe clienti sa se simta importanti, le ofera si lor credit. Este esential ca un client sa se simta in centrul atentiei, sa se simta apreciat.

Mesajul trebuie sa fie corect scris din punct de vedere gramatical, nu sunt permise greselile!Unul dintre lucrurile minunate in ceea ce priveste campaniile de sms marketing este acela ca mesajele sunt citite, toata lumea se uita pe telfonul mobil, mai ales ca traim in epoca smartphone-urilor.

SMS marketing, campanie rapida

Un alt lucru important este acela ca mesajele sunt repede citite, studiile in domeniu arata ca un mesaj trimis pe telefonul mobil ete citit in primele trei minute din momentul in care a fost primit. Asadar informatia circula repede si este livrata intotdeauna la timp, este una dintre cele mai rapide modalitati de a promova o campanie sau un produs.

Nici pretul pentru un astfel de serviciu nu este unul foarte mare. Inainte sa se lanseze o campanie prin intermediul sms marketing, asigura-te ca mesajul transmis raspunde pozitiv la urmatoarele intrebari: este mesajul pe care il transmit unul util?, este o campanie care are un mesaj concret? este mesajul atat de bine formulat incat sa capteze atentia?

De aceste intrebari trebuie sa tina cont absolut toti cei care lucreaza in domeniul marketingului, pentru ca promotia sa fie una de succes, sa aiba rezultatele dorite.

Leave a Reply